Project Description

EEN WAAR BUITENGEVOEL

Niet alleen binnen, maar ook de buitenruimte is een belangrijk onderdeel van de woning. Huis Van Hees werd gevraagd om een ontwerp te maken voor een fijne buiteneethoek. Hierin moet rekening gehouden worden met een eetplek voor de hele familie.

De keuze van de gebruikte materialen is gebaseerd op de uitstraling van de rest van het huis. De overkapping van Douglas hout krijgt een houten zijwand in hetzelfde materiaal om zo een knusse hoek te creëren. Daar tegenaan komt een lange tafel met zes ruime armstoelen en de mogelijkheid om extra zitplekken te creëren. Boven de eettafel hangt een grote stoere lamp en tegen de gevel worden grondspots geplaatst die de oude muur in de avonduurtjes sfeervol aanlichten.

Om het gevoel te behouden toch middenin de tuin te zitten, ondanks de overkapping, is ervoor gekozen om bomen en hoge beplanting weg te zetten vlak naast het terras. Deze border brengt erg veel sfeer en een waar buitengevoel.

MEER PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES