Project Description

MEER GEZELLIGHEID

Natuurlijke kleuren, hout en warme stoffen zijn het uitgangspunt voor dit interieur. Alle wanden worden voorzien van een warme grijze tint, die is afgewerkt met een hoge witte plint. Door het plaatsen van een zwevend tv-meubel op maat wordt de lengte van de zithoek benadrukt. Hij krijgt dezelfde kleur als de achterliggende muur waardoor hij niet nadrukkelijk aanwezig is en zo ook de verhoudingen binnen de wat smallere zithoek in balans blijven. In verband met huisdieren en de wens van de bewoners wordt er niet gekozen voor een groot vloerkleed, maar voor een kleine versie daarvan en kussens en plaids in verschillende texturen en prints. De basisverlichting bestaat uit grote dimbare inbouwspots, aangevuld door armaturen die zorgen voor functionele en sfeerverlichting.

MEER PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES