BORN TO CREATE THE WORLD I LIVE IN

Ik kan een heel spannend en lang verhaal vertellen over Huis Van Hees, maar dat doe ik niet… Kom gewoon een keertje langs en ervaar wat ik te bieden heb. Ik vertel geen ingewikkelde verhalen. Ik heb geen complex interieurconcept. Het draait gewoon om sfeer en authenticiteit !

EXPECT THE UNEXPECTED

Met een uitgesproken creatieve gave en een achtergrond als psychologe is Huis Van Hees ontstaan uit de directe behoefte van de mens om zich af en toe te kunnen terugtrekken uit deze drukke hedendaagse maatschappij en optimaal te ontspannen. De natuur zie ik daarbij als directe link naar deze rustige basis. Het is dan ook logisch dat ik die een stukje mee naar binnen neem door het toepassen van natuurlijke kleuren en materialen en het gebruik van planten in het interieur.

Door deze creativiteit en psychologische kijk te combineren met interieurvormgeving en conceptontwikkeling weet ik kleur, gevoel en vorm als geen ander samen te brengen en kenmerkt mijn werk zich in de eerste plaats door sfeer en authenticiteit. Een duidelijk signatuur in mijn werkwijze, altijd op zoek naar de passende sfeer en een eigen identiteit.

Een scherpe neus voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, het gebruik van warme en natuurlijke kleuren en sfeervolle materialen, het opzoeken van contrast… maar bovenal een menselijke en persoonlijke benadering kenmerken mijn werkwijze. Goed ontwerpen is vooral goed luisteren…

Alles draait om beleving en authenticiteit. Ik kan daar heel veel over vertellen, maar -je voelt ‘m al- je moet het toch vooral zelf ervaren.

Expect the unexpected !

“Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn sterkste kant geweest, deed de dingen als kind al graag net een tikkeltje anders dan de anderen.”

“Een ontwerp moet aanvoelen als een perfect gesneden maatpak.”

“Ik laat me graag inspireren door de wereld, de natuur en de mensen om me heen. Wat resulteert in een hoofd vol mooie ideeën, mooie uitdagingen, mooie kansen…”