PERSOONLIJK & AUTHENTIEK

YOU DESERVE TO BE YOU

In deze drukke hedendaagse maatschappij heeft iedereen de behoefte zich af en toe te kunnen terugtrekken. Tot rust komen is essentieel in deze bedrijvige wereld. Je kan alleen maar thuis komen in een interieur waar je je lekker voelt… maar waar ook een fijne sfeer hangt voor je familie en vrienden. Zo haal je niet alleen het beste uit je interieur, maar ook uit jezelf en uit elkaar !

Het is bewezen dat de mens tot rust komt in de natuur. Het is dan ook een logische stap dat ik bij het maken van een interieurplan de natuur een stukje mee naar binnen neem door het toepassen van natuurlijke kleuren en materialen en het gebruik van planten. Warme kleuren en stoffen, maar ook de imperfectie van vintage items, geven daarbij een interieur net dat tikkeltje meer karakter en persoonlijkheid.

Ook jij verdient een plekje waar je volledig jezelf kunt zijn ! Het is mijn missie om jou daarbij een helpende hand te reiken en op die manier samen een authentiek en sfeervol interieur te creëren.

Just because you deserve to be you !

PARTICULIERE PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES

“Conny weet haar achtergrond als psychologe uitstekend in te zetten bij de uitvoering van haar projecten. Het zorgt ervoor dat ze zich helemaal kan inleven in elke situatie en woonwens”.

“Je ziet Conny’s visie en missie heel goed terug in het interieur wat ze creëert. Heel knap!”

“Conny is een hele prettige en vrolijke persoonlijkheid. Ze heeft een hele eigen authentieke stijl en denkt optimaal met je mee!”