Project omschrijving

BUDGETVRIENDELIJK MAAR COMPLEET

Een budgetvriendelijke badkamer waarin toch alles voorzien is en die stoerheid en klasse uitstraalt. Dat was de wens van de bewoners van dit huis. En dan zijn ze bij Huis Van Hees aan het goede adres!

De schuine kap met het dakraam en de geweldige balken die in het zicht lopen, zijn een uitgangspunt voor het plaatsen van de douche. Aangezien er geen wens is voor een bad, kan hier worden gekozen voor een ruime inloopdouche met regendouche en een grote glazen wand die de robuuste balken in het zicht houdt. Tegenover de douche komt een modern hangtoilet. Het muurtje van het inbouwreservoir wordt tot bovenaan doorgetrokken om het geheel rustig en strak te houden. Op deze manier ontstaat naast het toilet een nis voor een wastafel. Opbergruimte is terug te vinden in het houten wastafelmeubel met het metalen archiefbakje eronder, een rubberen wasmand en een grote ladenkast die onder de schuine kap tegen de borstwering is geplaatst.

Het kleurenpalet is neutraal gehouden en bestaat uit aardse tinten. De bijzondere mix van materialen maakt deze ruimte erg sfeervol. Met een frisgroen accent in de vorm van planten als kers op de taart !

MEER PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES