Project omschrijving

LEKKER LANG TAFELEN

Gezelligheid, licht en ruimte staan voorop bij het ontwerp van deze eetkamer.

De oorspronkelijke donkere ruimte met bloemetjesbehang, zware vitrages en een massieve openhaard moesten plaats maken voor een frisse en strakke basis waar de bewoners lekker lang kunnen tafelen met familie en vrienden en waar iedereen ongedwongen kan aanschuiven.

De bestaande houten vloer en de gestucte wanden zijn het uitgangspunt voor de materiaalkeuze voor deze eetkamer. Er is gekozen voor een lange doorleefde tafel van robuust eiken. Het stalen onderstel zorgt ervoor dat de tafel niet wegvalt ten opzichte van de vloer maar een mooie eyecatcher vormt in de ruimte. De stoelen, uitgevoerd in staal en vintage leer, zijn bewust gekozen in bijpassende materialen en kleuren. Zo ontstaat een rustige basis voor de verdere aankleding.

Door het gebruik van vintage spullen en persoonlijke vondsten krijgt de ruimte een ziel en authenticiteit. Deze ruimte weerspiegelt de persoonlijkheid van de bewoners: reislustig, avontuurlijk, sociaal, gastvrij.

MEER PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES