Project omschrijving

KLEIN MAAR PRAKTISCH

De bewoners van deze woning stuntelen al geruime tijd met de aankleding van de kinderkamers. Vooral de slaapkamer van hun vierjarige dochtertje is nooit echt goed aangepakt en mist sfeer. Ze willen een slaapkamer én speelkamer in één maar weten niet hoe ze alles in die ene kleine ruimte kunnen passen zonder dat het te vol oogt. Huis Van Hees ging aan de slag…

Deze kamer vraagt om een rustige Scandinavische sfeer met een neutraal kleurenpalet. De basis van de ruimte wordt wit om het geheel ruimtelijk te houden. De hoogste muur, die tot in de nok loopt, krijgt een donkergrijze tint om een instant warmtegevoel te creëren. De eikenhouten vloer wordt behandeld met een neutrale white wash olie.  Zachtroze en goudkleurige accenten maken de kamer persoonlijker en aansprekend voor een kleine meid.

Om de ruimte optimaal te benutten, is er een meegroeibed middenin de kamer geplaatst zodat aan beide zijden van het bed nog activiteit kan plaatsvinden. Op deze manier functioneert de grijze muur als aankleed- en opmaakzone en de plek rechts van het bed als speelplek met een lekker vloerkleed, manden met speelgoed en een poppenhoek.

MEER PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES