Project omschrijving

STOER MET EEN GROENE TOUCH

De bewoners van dit pand waren al een tijdje aan het stuntelen met het ontwerp en de inrichting van hun woonkamer en open keuken. Koken is één van de favoriete bezigheden van de vrouw des huizes. Een strakke opgeruimde keuken die van alle gemakken is voorzien is dan ook een grote wens. Alleen is er geen duidelijke visie over de concrete indeling, keuze van kleuren en materialen. Daarnaast mist er eenheid in het interieur. De huidige samenstelling van meubilair en accessoires zijn gegroeid uit het samenbrengen van verschillende interieursmaken: die van elke partner afzonderlijk, maar ook die van de (schoon)ouders van wie het huis eerder was.

Huis Van Hees ging met alle liefde aan de slag om voor dit gezin een thuis te creëren door alle persoonlijke spullen en wensen in één interieur te verzamelen. Zo ontstaat er een geheel wat warmte en rust uitstraalt.

Uiteraard zitten ook weer in dit ontwerp warme kleuren en pure materialen verweven, die knipoog naar de natuur waar Huis Van Hees voor staat!

MEER PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES