LET ‘S COLOR YOUR WORLD !

Jou een helpende hand reiken om samen tot een persoonlijk en authentiek interieur te komen, dat is mijn missie en dat staat ook voorop in mijn werkwijze. Een goed advies en interieurplan kan pas ontstaan als jouw wensen en woonstijl in kaart zijn gebracht. Stap voor stap werken we samen verder aan dit creatieve proces.

KENNISMAKING

Alles start met een persoonlijke kennismaking. Ik kom langs op de locatie om samen met jou de wensen en behoeften in kaart te brengen. Ik maak een offerte waarin gespecificeerd staat wat ik ga uitwerken, het verloop van de opdracht, de werkwijze en aansluitend de kosten zodat je een goed beeld hebt van het proces. Wanneer alles naar wens is, ga ik voor je aan de slag!

 

PRESENTATIE

Na een tussentijdse persoonlijke afstemming, presenteer ik de opdracht. Afhankelijk van datgene wat we hebben afgesproken doe ik dat aan de hand van een moodboard, plattegrond, 3D-ontwerp, materialenbord, verlichtingsplan, meubel- en accessoireplan etc. Ik leg uit waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom het ontwerp zo het beste tot zijn recht komt.

 

FOLLOW UP

Je bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleid ik je daarbij graag en ondersteun ik je waar nodig. Dit kan zijn bij advies voor aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering. Passend in mijn persoonlijke werkwijze kom ik graag na afspraak nog een keer langs om het resultaat te bewonderen.

Omdat een interieuradvies veel mogelijkheden biedt, maak ik graag een offerte op maat die aansluit bij jouw interieurvraag. Heb je interesse in een vrijblijvende intake of heb je toch nog vragen? Neem dan contact met me op !