BELEVING & AUTHENTICITEIT

DARE TO BE YOU

Ik ben erg nieuwsgierig en kruip onder de huid van jouw bedrijf ! De inrichting begint namelijk niet bij het selecteren van meubels, maar bij het DNA van jouw onderneming. Onderzoek en doelgroepanalyse vormen het startpunt van mijn ontwerpproces. Ik maak een verrassend ontwerp gebaseerd op het bedrijfsconcept, de huisstijl, de doelgroep en -erg belangrijk- jouw feedback ! Want jij moet je bovenal verbonden voelen met het ontwerp. Anders is het onmogelijk over te brengen aan eventuele medewerkers, klanten, bezoekers,…

We laten ons bewust en onbewust door onze omgeving beïnvloeden. De wereld wordt steeds visueler, waardoor het gevaar bestaat dat we onze eigenheid verliezen en de dingen klakkeloos gaan kopiëren. Een concept moet gebaseerd zijn op een gedachte. Het moet zowel onderscheidend als effectief zijn én passen bij de locatie, de doelgroep en de ondernemer in zijn specifieke markt. Het gaat om veelzijdigheid, de diepere laag. Een goed ontwerp reflecteert de persoonlijkheid van de ondernemer en het bedrijf.

Dare to be you !

ZAKELIJKE PROJECTEN VAN HUIS VAN HEES

“Sinds kort aan het werk met Conny voor ons nieuw te openen restaurant. De communicatie verloopt bijzonder prettig. Huis Van Hees is voor ons een echte aanwinst!”

“Conny gaat tot de kern en verliest haar doel niet uit het oog! Een bijzonder fijne samenwerking!”

“Het is heel prettig als iemand gerichte vragen stelt en ons goed laat nadenken over onze visie en missie. Dat doet Conny ! Op deze manier wordt het duidelijk voelbaar welke sfeer we willen uitstralen”.